Most Expensive Records Sold In Germany

Top 100 Der Teuersten Auf Discogs Verkauften Platten: Deutschland

Da wir selbst Plattensammler sind, haben wir unseren gerechten Anteil an hohen Summen für lang ersehnte Platten bezahlt, die in beschämend geringer Auflage gepresst wurden. Wir waren neugierig zu sehen, ob etwas, das wir gekauft haben, zu den teuersten Artikeln gehört, die seit der Einführung des Discogs Marktplatzes im Jahr 2005 verkauft wurden.

Um unsere Beziehungen aufrechtzuerhalten, werden wir nicht sagen, ob einer unserer Einkäufe den Schnitt gemacht hat oder nicht, aber wir dachten, ihr könntet an der Liste der teuersten auf Discogs verkauften Platten interessiert sein.

Unsere Kriterien beinhalteten Alben, welche tatsächlich auf Discogs verkauft und bezahlt wurden. Alle Preise wurden in US-Dollar umgerechnet, basierend auf den Wechselkursen zum Zeitpunkt des Verkaufs. Duplikate sind enthalten, daher können einige Veröffentlichungen mehr als einmal erscheinen.

Jeder Artikel hat eine einzigartige Geschichte, welche dazu beiträgt, dass er ein Vermögen wert ist. Wir haben zu jeder Veröffentlichung einen Link hinzugefügt, über den ihr Versionshinweise finden könnt, welche Licht auf den hohen Wert werfen.

Habt ihr weitere interessante Trends bemerkt? Lasst es uns und andere Sammler in den Kommentaren wissen. Wir veröffentlichen auch eine monatliche Liste der teuersten Artikel, die weltweit gekauft wurden.

Wenn ihr Platten besitzt, welche ihr verkaufen möchtet, könnt ihr Discogs verwenden, um euch mit Käufern aus der ganzen Welt zu verbinden. Hier könnt ihr erfahren, wie ihr eure Platten mit Discogs online bewerten und verkaufen könnt.

  1. Various PS Collectors Box album cover

    $1,000.00

    Sold: 2016-11-01 / Format: 20×12″ + Box, Ltd, Num / Label: Fax +49-69/450464

  2. Electric Mud Electric Mud album cover

    $1,000.00

    Sold: 2016-05-01 / Format: LP / Label: Förderturm Records

  3. Tony Sheridan And The Beat Brothers / Tony Sheridan and The Beat Brothers (2) My Bonnie album cover

    $1,000.00

    Sold: 2018-03-01 / Format: LP, Album, Mono / Label: Polydor, Polydor

  4. McChurch Soundroom Delusion album cover

    $1,000.01

    Sold: 2015-12-01 / Format: LP, Album, Gat / Label: Pilz (2)

  5. The Monks Black Monk Time album cover

    $1,004.66

    Sold: 2015-05-01 / Format: LP, Album / Label: International Polydor Production

  6. Twenty Sixty Six And Then Reflections On The Future album cover

    $1,005.00

    Sold: 2015-05-01 / Format: LP, Album / Label: United Artists Records

  7. Ghost (32) Elizabeth / Death Knell album cover

    $1,005.29

    Sold: 2017-12-01 / Format: 7″, Ltd, Cle / Label: Iron Pegasus Records

  8. Ghost (32) Elizabeth / Death Knell album cover

    $1,005.29

    Sold: 2017-12-01 / Format: 7″, Ltd, Red / Label: Iron Pegasus Records

  9. Zarathustra (4) Zarathustra album cover

    $1,009.21

    Sold: 2016-04-01 / Format: LP, Album / Label: Metronome

  10. Dissection Storm Of The Light

    $1,011.09

    Sold: 2019-04-01 / Format: LP, Album / Label: Nuclear Blast

  11. Langsyne Langsyne album cover

    $1,011.42

    Sold: 2015-09-01 / Format: LP, Album / Label: Düsselton

  12. Technical Space Composer

    $1,013.62

    Sold: 2014-10-01 / Format: LP, Album / Label: Music Factory (20)

  13. Ejwuusl Wessahqqan Ejwuusl Wessahqqan album cover

    $1,019.41

    Sold: 2016-04-01 / Format: LP, Album / Label: Diaton

  14. Yves Klein, Charles Wilp Prince Of Space, Musik Der Leere album cover

    $1,021.48

    Sold: 2015-02-01 / Format: LP / Label: Sight & Sound Production

  15. Odin (3) Odin album cover

    $1,022.15

    Sold: 2014-01-01 / Format: LP, Album / Label: Vertigo

  16. Tortilla Flat (6) Für Ein 3/4 Stündchen album cover

    $1,022.84

    Sold: 2018-11-01 / Format: LP, Album / Label: Not On Label

  17. Albatros (4) Garden Of Eden album cover

    $1,027.83

    Sold: 2019-01-01 / Format: LP, Ltd / Label: Lipstick (2)

  18. The Smiths The Smiths album cover

    $1,034.78

    Sold: 2015-12-01 / Format: LP, Album, Ltd, Num, Mul / Label: Rough Trade

  19. Walter Wegmüller Tarot album cover

    $1,035.07

    Sold: 2018-10-01 / Format: 2xLP, Album + Box / Label: Die Kosmischen Kuriere, Ohr

  20. Murphy Blend First Loss album cover

    $1,037.17

    Sold: 2014-03-01 / Format: LP, Album / Label: Kuckuck

  21. Depeche Mode Just Can

    $1,043.19

    Sold: 2016-12-01 / Format: 12″, Maxi, Mono, RP, Gre / Label: Mute

  22. Black Spirit Black Spirit album cover

    $1,048.03

    Sold: 2018-03-01 / Format: LP, Album / Label: Brutkasten

  23. The Monks Black Monk Time album cover

    $1,049.35

    Sold: 2018-02-01 / Format: LP, Album / Label: International Polydor Production

  24. Depeche Mode Speak & Spell album cover

    $1,051.06

    Sold: 2018-06-01 / Format: LP, Album, Ltd / Label: Mute, Mute

  25. Can Ege Bamyasi album cover

    $1,051.59

    Sold: 2017-08-01 / Format: LP, Album / Label: United Artists Records

  26. Madonna Celebration album cover

    $1,052.43

    Sold: 2012-04-01 / Format: 2xCD, Comp + 2xDVD + Box, Promo / Label: Not On Label

  27. Can Ege Bamyasi album cover

    $1,053.73

    Sold: 2016-12-01 / Format: LP, Album / Label: United Artists Records

  28. Damn Nero Starhead album cover

    $1,066.03

    Sold: 2017-12-01 / Format: CD-ROM, Album / Label: Not On Label

  29. The Monks Black Monk Time album cover

    $1,066.78

    Sold: 2017-06-01 / Format: LP, Album / Label: International Polydor Production

  30. The Monks Black Monk Time album cover

    $1,068.17

    Sold: 2016-06-01 / Format: LP, Album / Label: International Polydor Production

  31. Dom (5) Edge Of Time album cover

    $1,073.30

    Sold: 2018-01-01 / Format: LP / Label: Melocord, Melocord

  32. The Smiths The Smiths album cover

    $1,077.24

    Sold: 2016-04-01 / Format: LP, Album, Ltd, Num, Mul / Label: Rough Trade

  33. Baumstam On Tour album cover

    $1,089.24

    Sold: 2015-12-01 / Format: LP, Album / Label: BMF (2), BMF (2)

  34. Joseph Beuys / Henning Christiansen Schottische Symphonie / Requiem Of Art album cover

    $1,093.45

    Sold: 2010-11-01 / Format: 2xLP, Ltd, Num / Label: Edition Schellmann

  35. The Smiths The Smiths album cover

    $1,095.34

    Sold: 2019-04-01 / Format: LP, Album, Ltd, Num, Mul / Label: Rough Trade

  36. Agitation Free معليش = Malesch album cover

    $1,108.79

    Sold: 2014-12-01 / Format: LP, Album / Label: Vertigo

  37. Sexedelic Sexedelic album cover

    $1,112.56

    Sold: 2015-09-01 / Format: LP, Album / Label: Metronome

  38. Walter Strerath Trio, Quartet, Quintet album cover

    $1,116.15

    Sold: 2017-10-01 / Format: LP / Label: JG-Records

  39. Queen Queen Mania album cover

    $1,123.39

    Sold: 2018-05-01 / Format: Box, Comp, Ltd, Num + 15xCD, Album + CD, Comp / Label: EMI

  40. Ainigma Diluvium album cover

    $1,133.94

    Sold: 2016-04-01 / Format: LP, Album / Label: Not On Label (Ainigma Self-Released)

  41. The Smiths The Smiths album cover

    $1,135.13

    Sold: 2019-02-01 / Format: LP, Album, Ltd, Num, Mul / Label: Rough Trade

  42. The Smiths The Smiths album cover

    $1,137.54

    Sold: 2018-12-01 / Format: LP, Album, Ltd, Num, Mul / Label: Rough Trade

  43. Agitation Free 2nd album cover

    $1,139.65

    Sold: 2017-10-01 / Format: LP, Album, Gat / Label: Vertigo

  44. The Monks Black Monk Time album cover

    $1,150.22

    Sold: 2017-10-01 / Format: LP, Album / Label: International Polydor Production

  45. A & M Two Generations Hemo album cover

    $1,153.47

    Sold: 2019-03-01 / Format: LP, Album / Label: Sound Record

  46. Joseph Beuys / Henning Christiansen Schottische Symphonie / Requiem Of Art album cover

    $1,159.45

    Sold: 2015-01-01 / Format: 2xLP, Ltd, Num / Label: Edition Schellmann

  47. Johannes Brahms, Sir Simon Rattle, Berliner Philharmoniker Symphonien 1 - 4 album cover

    $1,162.75

    Sold: 2019-04-01 / Format: 6xLP, Ltd, Box / Label: Berliner Philharmoniker Recordings

  48. Joseph Beuys / Henning Christiansen Schottische Symphonie / Requiem Of Art album cover

    $1,200.00

    Sold: 2014-02-01 / Format: 2xLP, Ltd, Num / Label: Edition Schellmann

  49. Hvide Sande Sperenzchen album cover

    $1,200.00

    Sold: 2019-03-01 / Format: LP / Label: Not On Label (Hvide Sande Self-released)

  50. Jeronimo (2) Jeronimo album cover

    $1,200.00

    Sold: 2015-09-01 / Format: LP, Album / Label: Bellaphon

  51. Johann Sebastian Bach, Enrico Mainardi Suiten für Violoncello Solo Nr.1-6 album cover

    $1,222.96

    Sold: 2016-03-01 / Format: 4xLP, Album / Label: Eurodisc

  52. P₂O₅ Vivat Progressio Pereat Mundus album cover

    $1,227.67

    Sold: 2018-04-01 / Format: LP, Album / Label: Brutkasten

  53. Depeche Mode Black Celebration album cover

    $1,227.69

    Sold: 2019-01-01 / Format: LP, Album, Pri / Label: Mute, Mute

  54. Zarathustra (4) Zarathustra album cover

    $1,234.42

    Sold: 2015-06-01 / Format: LP, Album / Label: Metronome

  55. Joseph Beuys / Henning Christiansen Schottische Symphonie / Requiem Of Art album cover

    $1,267.02

    Sold: 2014-10-01 / Format: 2xLP, Ltd, Num / Label: Edition Schellmann

  56. Kluster (3) Klopfzeichen album cover

    $1,279.51

    Sold: 2015-08-01 / Format: LP, Album, Pla / Label: Schwann AMS Studio

  57. My Solid Ground My Solid Ground album cover

    $1,282.10

    Sold: 2018-09-01 / Format: LP, Album / Label: Bacillus Records

  58. Ghost (32) Elizabeth / Death Knell album cover

    $1,286.53

    Sold: 2018-08-01 / Format: 7″, Ltd, Red / Label: Iron Pegasus Records

  59. Siloah Siloah album cover

    $1,287.04

    Sold: 2019-05-01 / Format: LP, Album / Label: Not On Label

  60. Johannes Brahms, Sir Simon Rattle, Berliner Philharmoniker Symphonien 1 - 4 album cover

    $1,295.82

    Sold: 2019-03-01 / Format: 6xLP, Ltd, Box / Label: Berliner Philharmoniker Recordings

  61. Johannes Brahms, Sir Simon Rattle, Berliner Philharmoniker Symphonien 1 - 4 album cover

    $1,299.00

    Sold: 2018-11-01 / Format: 6xLP, Ltd, Box / Label: Berliner Philharmoniker Recordings

  62. Kluster (3) Klopfzeichen album cover

    $1,299.21

    Sold: 2019-03-01 / Format: LP, Album, Pla / Label: Schwann AMS Studio

  63. Twenty Sixty Six And Then Reflections On The Future album cover

    $1,300.00

    Sold: 2015-09-01 / Format: LP, Album / Label: United Artists Records

  64. McChurch Soundroom Delusion album cover

    $1,328.44

    Sold: 2013-01-01 / Format: LP, Album, Gat / Label: Pilz (2)

  65. Sam Gopal Escalator album cover

    $1,349.26

    Sold: 2016-06-01 / Format: LP, Album / Label: Vogue Schallplatten

  66. Samuel Prody Samuel Prody album cover

    $1,365.18

    Sold: 2018-12-01 / Format: LP, Album / Label: Global Records (5)

  67. Eloy Eloy album cover

    $1,372.18

    Sold: 2014-11-01 / Format: LP, Album / Label: Philips

  68. The Five Torquays Boys Are Boys album cover

    $1,372.18

    Sold: 2014-11-01 / Format: 7″, Single / Label: Tonstudio H. Scherer

  69. Nosferatu (3) Nosferatu album cover

    $1,389.72

    Sold: 2016-03-01 / Format: LP, Album, Gat / Label: Vogue Schallplatten

  70. Prom Fooled Again album cover

    $1,394.32

    Sold: 2017-06-01 / Format: LP / Label: New Blood

  71. Can Ege Bamyasi album cover

    $1,419.62

    Sold: 2014-09-01 / Format: LP, Album / Label: United Artists Records

  72. Conrad Schnitzler - Hans-Joachim Roedelius - Dieter Moebius - Klaus Freudigmann - Kluster (3) Eruption album cover

    $1,429.79

    Sold: 2016-04-01 / Format: LP, Album, W/Lbl / Label: Not On Label (Conrad Schnitzler Self-released)

  73. The Monks Black Monk Time album cover

    $1,437.53

    Sold: 2017-02-01 / Format: LP, Album / Label: International Polydor Production

  74. Electric Mud Electric Mud album cover

    $1,476.95

    Sold: 2017-08-01 / Format: LP / Label: Förderturm Records

  75. Twenty Sixty Six And Then Reflections On The Future album cover

    $1,484.05

    Sold: 2013-11-01 / Format: LP, Album / Label: United Artists Records

  76. Can Monster Movie album cover

    $1,499.00

    Sold: 2017-09-01 / Format: LP, Album / Label: Music Factory (20)

  77. David Bowie The Man Who Sold The World album cover

    $1,516.16

    Sold: 2015-03-01 / Format: LP, Album / Label: Mercury

  78. Kraftwerk Trans Europa Express album cover

    $1,518.25

    Sold: 2018-06-01 / Format: LP, Album, TP, W/Lbl / Label: Kling Klang

  79. My Solid Ground My Solid Ground album cover

    $1,537.27

    Sold: 2018-05-01 / Format: LP, Album / Label: Bacillus Records

  80. Raymond Pettibon, Oliver Augst Wooden Heart album cover

    $1,548.55

    Sold: 2017-09-01 / Format: 10″, S/Sided, Etch, Num / Label: Brigade Commerz

  81. Kluster (3) Zwei-Osterei album cover

    $1,557.67

    Sold: 2015-08-01 / Format: LP, Album / Label: Schwann AMS Studio

  82. Electric Mud Electric Mud album cover

    $1,598.35

    Sold: 2017-05-01 / Format: LP / Label: Förderturm Records

  83. Die Toten Hosen Vinyl-Box album cover

    $1,677.74

    Sold: 2014-09-01 / Format: Box, Comp, Ltd, Num + LP, Album, RE, RM + LP, Albu / Label: Not On Label

  84. The Monks Black Monk Time album cover

    $1,740.92

    Sold: 2015-01-01 / Format: LP, Album / Label: International Polydor Production

  85. Kluster (3) Klopfzeichen album cover

    $1,783.94

    Sold: 2014-03-01 / Format: LP, Album, Pla / Label: Schwann AMS Studio

  86. Nosferatu (3) Nosferatu album cover

    $1,797.49

    Sold: 2019-04-01 / Format: LP, Album, Gat / Label: Vogue Schallplatten

  87. Dorian Gray (15) Idahaho Transfer album cover

    $1,820.25

    Sold: 2018-12-01 / Format: LP / Label: New Blood

  88. Mammut Mammut album cover

    $1,890.85

    Sold: 2018-05-01 / Format: LP, Album / Label: Mouse Trick Track Music, Mouse (2)

  89. Mellow Madness Band I See It Coming / Boogie "M" album cover

    $1,927.38

    Sold: 2017-04-01 / Format: 7″ / Label: BR-Records

  90. Mammut Mammut album cover

    $1,971.89

    Sold: 2014-06-01 / Format: LP, Album / Label: Mouse Trick Track Music, Mouse (2)

  91. Gäa Auf Der Bahn Zum Uranus album cover

    $2,054.95

    Sold: 2013-12-01 / Format: LP, Album / Label: Kerston Records

  92. Nosferatu (3) Nosferatu album cover

    $2,104.66

    Sold: 2018-12-01 / Format: LP, Album, Gat / Label: Vogue Schallplatten

  93. Necronomicon (3) Tips Zum Selbstmord album cover

    $2,128.53

    Sold: 2018-05-01 / Format: LP, Album / Label: Best Prehodi

  94. Gäa Auf Der Bahn Zum Uranus album cover

    $2,587.62

    Sold: 2017-08-01 / Format: LP, Album / Label: Kerston Records

  95. Various S.O.36 Sampler - Live 13.8.78 album cover

    $2,844.13

    Sold: 2018-12-01 / Format: LP, Comp, Ltd, Met / Label: Ignition Records (7)

  96. Krokodil An Invisible World Revealed album cover

    $3,500.00

    Sold: 2018-02-01 / Format: LP, Album / Label: United Artists Records

  97. Can Monster Movie album cover

    $3,698.93

    Sold: 2018-03-01 / Format: LP, Album / Label: Music Factory (20)

  98. Mammut Mammut album cover

    $3,913.77

    Sold: 2016-03-01 / Format: LP, Album / Label: Mouse Trick Track Music, Mouse (2)

  99. Can Monster Movie (Made In A Castle With Better Equipment) album cover

    $4,100.00

    Sold: 2017-12-01 / Format: LP, Album, RP / Label: Music Factory (20)

  100. Can Monster Movie album cover

    $4,499.99

    Sold: 2017-11-01 / Format: LP, Album / Label: Music Factory (20)


Return to Discogs Blog

Leave A Reply